University College London Tarafından Onursal Araştırmacı Seçilen Dr. Hasret Saygı'nın Projesi, TÜBİTAK Tarafından da Desteklenmeye Hak Kazanmıştır

Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü İngiliz Dili Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Hasret Saygı QS World Ranking üniversite sıralamasında ilk 10’da yer alan University College London (UCL) tarafından onursal araştırmacı olarak seçilmiştir. Saygı’nın araştırmalarını yürüteceği, University College London’ın, Institute of Education adlı eğitim fakültesi QS dünya sıralamasında son 10 yıldır dünyanın 1 numaralı fakültesi olarak seçilmektedir.

Saygı’nın onursal unvanla 2024-2025 yılları arasında UCL’de yürüteceği proje, ayrıca, TÜBİTAK 2219- Yurt Dışı Doktora Araştırma Programı Kapsamında da bir sene boyunca desteklenmeye hak kazanmıştır. Dr. Saygı'ya 2024 yılı itibariyle İngiltere'de yürüteceği çalışmalar için başarılar dileriz.

Görüntülenme: 181 Yayınlanma Tarihi: 26 Aralık 2023